Toimistotekniikka

Toimistoautomaatio

Tietokannat

Ohjelmistokehitys

Lataukset

Toimistotekniikka

Laitehankinnat

Laitteistohankinnassa suosittelemme aina ajantasaisia ammattilaistason laitteita. Laadukkaat tuotteet takaavat pitkän ja häiriöttömän käyttöajan. Hankinnoissat auttaa yhteistyökumppanimme Futureport Oy

Tarvekartoitukset

Jos olet hankkimassa uutta ohjelmistoa tai järjestelmää autamme kartoittamaan markkinoilla olevat parhaat systeemit kyseiseen käyttökohteeseen. Tarvittaessa avustamme myös hankinnassa, asennuksissa sekä käyttöönotossa.

Laiteasennukset

Vaikka laitehankinnat toteuttaa kumppanimme Futureport autamme uusien laitteiden asennuksessa, käyttöönotossa sekä tarvittaessa koulutuksessa. .

Toimistoautomaatio

VBA Ohjelmointi

Teemme VBA-makrot ja ohjelmoinnin MS-Officelle.

Integraatiot

Jos tarvitset tiedonsiirtoa järjestelmästä toiseen, mittalaitteelta järjestelmään taikka järjestelmästä mittalaitteelle voimme auttaa toteutuksessa. Jos laite on sähköisesti yhditettävissä verkkoon taikka tietokoneeseen, tiedot ovat yleensä siirrettävissä automaattisesti toiseen järjestelmään. Parhaimmillaan liittymä voi sisältää myös käyttöliittymän sekä tarvittavaa bisneslogiikkaa kaksisuuntaisena tiedonsiirtona liitettävään järjestelmään.

Tiedonsiirrot

Tiedonsiirtotarve voi tulla esimerkiksi järjestelmäpäivityksen yhteydessä.. tai massapäivityksenä olemassaolevaan järjestelmään ulkoisesta lähteestä. Olkoon lähde mikä tahansa ovat tiedot yleensä järkevästi siirrettävissä.

Tietokannat

SQL Server ja Oracle

SQL Server ja Oracle tietokannoille teemme asennukset sekä suorituskykyviritykset. PL/SQL ohjelmointi sekä T-SQL ohjemointityö on osa palveluamme.

Ohjelmistokehitys

Mikäli kaupan hyllyltä ei löydy tarvitsemaasi toteutamme pieniä ohjelmisto projekteja myös. Alustana käytämme Visual Studiota ja VB.NET frameworkia

Lataukset